Повернула своє життя на 360 градусів: перше інтерв`ю мукачівки Яни Балог після перемоги у кулінарному шоу
Вчора глядачі телеканалу СТБ побачили фінал проєкту «МастерШеф»-10. Найкращим кухарем-аматором країни стала Яна Балог з Закарпаття
Саме її меню вразило членів журі своєю оригінальністю та смаковими якостями. Мукачівка ніколи не боялася експериментувати зі смаками, знаходити нові незвичні поєднання і ризикувати.
У суперфіналі Яна змагалася за перемогу з Юлією Венедиктовою. На балконі їх морально підтримували рідні та решта учасників 10 сезону «МастерШеф».
Упевненість у своїх силах, безсумнівний кулінарний талант і наполеглива робота над собою принесли Яні Балог таку жадану перемогу і заповітний кубок «МастерШеф».
Згодом Телеканал СТБ опублікував інтерв`ю з Яною Балог, то ми публікуємо його нижче без правок.
— Вас сьогодні підтримували сестра і дядько. А що рідні вам казали про участь у шоу?
— Вони були приємно здивовані, думали, що мене покажуть іншою.
— Чому?
— Ну, бо я така… Нормально нічого не можу сказати, у мене немає телевізійного досвіду. А насправді нічого поганого не було. Усі мені казали, що на телеекранах я така, як і в житті. Загалом були приємні коментарі від моїх близьких.
— А як ваші викладачі та одногрупники відреагували на цю новину? Писали?
— Вони всі мене підтримували, вітали і дуже раділи за мене! Вони знали, наскільки сильно я обожнюю кулінарію! Коли в нас у зумі проходили пари, вони мене питали, як краще те чи інше приготувати, бо вони не дружать із кулінарією. Усі були за мене раді, що я знайшла своє покликання! Я провчилася в медичному 6 років, і кожен знав, що це ? не моє! А мої рідні не змогли із цим змиритися. А те, що я пішла на «МастерШеф», у моїй сім’ї було досить спірним питанням. Вони думали тільки про інтернатуру, але я на неї не вступила і пішла на шоу. Спочатку вони були незадоволені, бо думали, що це не серйозно. Вони не розуміли, наскільки це для мене важливо… І коли почало все виходити, рідні стали в мене вірити. Було приємно, що я змогла їх переконати в тому, що це моє і це не хобі ? це те, чим я хочу насправді займатися. Я не знаю, як далі все буде, але 100% кулінарію вже не покину! Я з тих людей, що будуть старатися далі в тому жити.
— Ви щойно закінчили медичний університет, виграли в шоу «МастерШеф». Що далі?
— Наразі я не планую повертатися в медицину. Я хочу далі рухатися в кулінарній історії. Я хочу бути на кухні і готувати! Тому я думаю продовжувати навчатися кулінарії. «МастерШеф» для мене ? це велика і єдина база, яка в мене є. Але за цим усім багато що стоїть! Те, чого я ще не знаю.
— Де ви мрієте працювати після шоу?
— Я би дуже хотіла працювати з Ольгою Мартиновською! Вона мені дуже імпонує! Вона настільки мені своя людина! Дуже схожа зі мною за характером: весела, щира, смішна! Вона намагається всюди шукати позитив! Я би хотіла працювати в її ресторані. Для мене це ціль!
— Який ваш улюблений конкурс?
— Улюблений конкурс, напевно, де можна самій креативити. Ну, я не виділю один. Напевно, сьогоднішній фінал, де я п’ять страв готувала. Я їх сама придумала і приготувала.
— Чи хотіли би ви прийти на «МастерШеф.Професіонали»?
— Можливо, потім. Третій сезон — точно ні. А четвертий, п’ятий, якщо я буду відчувати, що достойна того рівня, тоді так.
— Хто ваш найулюбленіший суддя?
— Я не хочу ображати когось із них трьох. Усіх люблю, але найбільше — Ольгу. Тому що вона мені імпонує своєю щирістю, мудрістю, і вона весела така, і все надто близько сприймає до серця, як я. Ми дуже схожі з нею.
— Ким ви себе бачите через 5 років?
— 5 років? Ой, це багато. Сподіваюсь, бренд-шефом ресторану.
— Пофантазуймо. У вас зараз є свій ресторан. Яка його назва?
— Це важливе таке рішення. Чесно, перше, що мені спало на думку, — це «Sun», бо мене завжди називали «Сонце». Можливо, я його так і не назвала б, але це перше, що прийшло в голову.
— З ким із учасників ви будете спілкуватися після проєкту?
Стовідсотково, з Ірою та Олексієм.
— Що для вас «МастерШеф»?
— Це переворот на 360 градусів. Це нове життя. Справді, я тут пробула три місяці, але насправді відчуваю, ніби пів свого життя. Це щось велике!
Саме її меню вразило членів журі своєю оригінальністю та смаковими якостями. Мукачівка ніколи не боялася експериментувати зі смаками, знаходити нові незвичні поєднання і ризикувати.
У суперфіналі Яна змагалася за перемогу з Юлією Венедиктовою. На балконі їх морально підтримували рідні та решта учасників 10 сезону «МастерШеф».
Упевненість у своїх силах, безсумнівний кулінарний талант і наполеглива робота над собою принесли Яні Балог таку жадану перемогу і заповітний кубок «МастерШеф».
Згодом Телеканал СТБ опублікував інтерв`ю з Яною Балог, то ми публікуємо його нижче без правок.
— Вас сьогодні підтримували сестра і дядько. А що рідні вам казали про участь у шоу?
— Вони були приємно здивовані, думали, що мене покажуть іншою.
— Чому?
— Ну, бо я така… Нормально нічого не можу сказати, у мене немає телевізійного досвіду. А насправді нічого поганого не було. Усі мені казали, що на телеекранах я така, як і в житті. Загалом були приємні коментарі від моїх близьких.
— А як ваші викладачі та одногрупники відреагували на цю новину? Писали?
— Вони всі мене підтримували, вітали і дуже раділи за мене! Вони знали, наскільки сильно я обожнюю кулінарію! Коли в нас у зумі проходили пари, вони мене питали, як краще те чи інше приготувати, бо вони не дружать із кулінарією. Усі були за мене раді, що я знайшла своє покликання! Я провчилася в медичному 6 років, і кожен знав, що це ? не моє! А мої рідні не змогли із цим змиритися. А те, що я пішла на «МастерШеф», у моїй сім’ї було досить спірним питанням. Вони думали тільки про інтернатуру, але я на неї не вступила і пішла на шоу. Спочатку вони були незадоволені, бо думали, що це не серйозно. Вони не розуміли, наскільки це для мене важливо… І коли почало все виходити, рідні стали в мене вірити. Було приємно, що я змогла їх переконати в тому, що це моє і це не хобі ? це те, чим я хочу насправді займатися. Я не знаю, як далі все буде, але 100% кулінарію вже не покину! Я з тих людей, що будуть старатися далі в тому жити.
— Ви щойно закінчили медичний університет, виграли в шоу «МастерШеф». Що далі?
— Наразі я не планую повертатися в медицину. Я хочу далі рухатися в кулінарній історії. Я хочу бути на кухні і готувати! Тому я думаю продовжувати навчатися кулінарії. «МастерШеф» для мене ? це велика і єдина база, яка в мене є. Але за цим усім багато що стоїть! Те, чого я ще не знаю.
— Де ви мрієте працювати після шоу?
— Я би дуже хотіла працювати з Ольгою Мартиновською! Вона мені дуже імпонує! Вона настільки мені своя людина! Дуже схожа зі мною за характером: весела, щира, смішна! Вона намагається всюди шукати позитив! Я би хотіла працювати в її ресторані. Для мене це ціль!
— Який ваш улюблений конкурс?
— Улюблений конкурс, напевно, де можна самій креативити. Ну, я не виділю один. Напевно, сьогоднішній фінал, де я п’ять страв готувала. Я їх сама придумала і приготувала.
— Чи хотіли би ви прийти на «МастерШеф.Професіонали»?
— Можливо, потім. Третій сезон — точно ні. А четвертий, п’ятий, якщо я буду відчувати, що достойна того рівня, тоді так.
— Хто ваш найулюбленіший суддя?
— Я не хочу ображати когось із них трьох. Усіх люблю, але найбільше — Ольгу. Тому що вона мені імпонує своєю щирістю, мудрістю, і вона весела така, і все надто близько сприймає до серця, як я. Ми дуже схожі з нею.
— Ким ви себе бачите через 5 років?
— 5 років? Ой, це багато. Сподіваюсь, бренд-шефом ресторану.
— Пофантазуймо. У вас зараз є свій ресторан. Яка його назва?
— Це важливе таке рішення. Чесно, перше, що мені спало на думку, — це «Sun», бо мене завжди називали «Сонце». Можливо, я його так і не назвала б, але це перше, що прийшло в голову.
— З ким із учасників ви будете спілкуватися після проєкту?
Стовідсотково, з Ірою та Олексієм.
— Що для вас «МастерШеф»?
— Це переворот на 360 градусів. Це нове життя. Справді, я тут пробула три місяці, але насправді відчуваю, ніби пів свого життя. Це щось велике!